Wallabies in Bunya

29 juli 2013 - Bunya Mountains, Australië

Na een goede douche, lekker ontbijt en een tas vol eten voor onderweg, worden we door tante Tineke en ome Rob uitgezwaaid. Het boek met campings dat we van ome Rob meekrijgen blijkt wel erg handig te zijn. 300 Kilometer op pad van Brisbane naar Bunya Mountains, ook de luisterboeken tip van zus El is een uitkomst. Luisterende kids in THE BACK en cruisende papa en mama in THE FRONT. De weg is lang de vergezichten uitgestrekt en van highways naar verharde wegen en daarna zandwegen komen we uiteindelijk bij onze bestemming aan. Waar we onderweg de camper voor aan de kant zetten, kijk een wallaby FOTO, zien we ze bij aankomst op de camping ALL OVER THE PLACE! Dus nog meer foto’s.

Na een ijskoude nacht, 5 graden, ontbijt in het zonnetje. Gaan we op pad voor een lange wandeltocht door het regenwoud van de Bunya Mountains. ’s Avonds weer op tijd naar bed, want bij 5 graden buiten zitten is geen feest.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Jilly en Karin:
    4 augustus 2013
    Even internet opgezocht om jullie reis een beetje te kunnen volgen. Jilly mist Seger en Pelle en zou dolgraag mee willen met de camper. Geniet er lekker van en wij hopen meer reisverhalen te kunnen lezen.
    Groetjes uit Zwitserland